Malerpro er et velrenommeret malerfirma i Nordsjælland og Hillerød, kun fokuseret på veludførte opgaver til tiden – ingen halve løsninger!

Vi samler på tilfredse kunder, og har kun intentioner om, at bibeholde  vores position som en pålidelig og velorganiseret maler i Nordsjælland og Hillerød.

Vi er din maler Nordsjælland, men hvem er MalerPro?
MalerPro.dk er et malerfirma, der blev etableret i 2001 med hovedsæde i Hillerød og har hovedsageligt maleropgaver i Hillerød og omegn, hvilket vil sige, at vi også opererer som maler i Nordsjælland. MalerPro er ikke blege for at servicere på hele Sjælland, hvis du står med en maleropgave – finder vi med glæde løsningen. Derudover har de fleste boligforeninger en vedligeholdelseskonto, som også kan benyttes til hel eller delvis betaling af maleropgaven, så hold dig ikke tilbage!

Stor tilfredshed hos vores kunder…
Vi oplever stor tilfredshed hos kunderne, og da mange af dem er tilbagevendende kunder, bliver vi ofte spurgt om andre opgaver som vi kan løse for den enkelte kunde. Det kan være fx: nedrivning, gulvslibning, murerarbejde, tømrerarbejde, elektrikerarbejde og VVS-arbejde. MalerPro har derfor nøje udvalgt nogle dygtige samarbejdspartnere inde for disse områder, så arbejdet udføres med samme kvalitet og præcision som resten.

5 gode grunde til at vælge MalerPro…
– Vi afslutter ikke opgaven før kunden er glad og tilfreds med vores udførte arbejde!
– Vi holder os ajour med de nyeste teknikker!
– Vi lægger vægt på, at både gamle og nye kunder opfatter os som et seriøst og fagligt dygtigt malerfirma!
– Vi lægger altid vægt på, at overholde indgåede aftaler og afgivne tilbud – og så rydder vi naturligvis altid op efter os selv!
– Vi er specialiseret i renovering og istandsættelse af lejligheder, og istandsætter også gerne enkelte rum i lejligheder!

Søg inspiration…
Står du eventuelt og mangler inspiration til dit næste malerprojekt, så ring til os og lad dig inspirere til, hvad vi kan komme og gøre for dig!

Er du i tvivl om hvilken maler Nordsjælland du skal vælge? så Læg trygt dine planer i vores hænder og lad MalerPro udføre lige netop DINE ønsker

maler Nordsjælland og Hillerød

– Ring derfor til os og få et skriftligt og uforpligtende tilbud i dag! tlf: 20 76 76 82