Malerpro er din malermester Nordsjælland

Vi udøver garanti og kvalitet. Som din malermester Nordsjælland har vi sat fokus på kvaliteten – med garanti!

Det er slut med ufærdige løsninger, hvor kvalitet og pris ikke hænger sammen. Som din malermester Nordsjælland har Malerpro gjort op med dårlig kvalitet og sat sit eget kvalitetsstempel på branchen!

Kvaliteten er i fokus hos Malerpro…
Høj kvalitet betyder meget for os, der sikres nøje fastlagte procedurer, hvor vi gennemgår bygningen før, under og efter arbejdet. Det er vigtigt for os, at fundamentet er inspiceret og nøje afstemt før vi kan gå i gang med arbejdet. På den måde sikrer vi os, at de rette forudsætninger er til stede for malerentreprisen. Dette sikrer os kunden en hvis form for standard, da man dermed er velvidende om, at arbejdet er udført ud fra en professionel vinkel, hvor der er taget forbehold for bygningen før, under og efter arbejdet er færdiggjort. Netop dette, og meget mere, er der også sat fokus på under vores firmaprofil.

Garantien hænger sammen med vores kvalitet…
I og med at kvaliteten betyder så meget for os, og dermed er i højsæddet, så betyder det at vi også kan garantere for kvaliteten. Dette er medvirkende til, at udøve en garanti på 5 år. Skulle det være sådan, at skaderne er selvforskyldte, så er skaderne ikke underlagt den garanti vi udøver, hvis altså ikke andet er tilføjet i tilbudet fra Malerpro.

Det er som sagt utrolig vigtigt for os, at Malerpro, som din malermester Nordsjælland, fremstår pålidelig og udviser stor professionelisme. Dette mener vi, at vi kan undebygge igennem vores garanti-ordning, som beviser, at vi ikke er bange for at garantere et veludført arbejde.

malermester Nordsjælland

Ring i dag og få et skriftligt tilbud – helt uforpligtende
Kontakt os på: 
Telefon: 20 76 76 82
Email: info@malerpro.dk