Renovering af facader

En facade er husets ansigt udadtil.

555

Silikatmaling
Årstiderne skaber revner i puds, sten og træ. Jo før skrammerne behandles, desto mindre bliver arbejdet og udgifterne til renoveringen. Vi maler for det meste facaden med silikatmaling. Silikat er naturligt forekommende i naturen. Silikat er fællesbetegnelse for kemiske forbindelser, hvori indgår silicium og en anion (negativt ladet ion). Med silikatmaling fordamper vand og fugt let gennem overfladen. Det betyder, at malingen i sig selv er medvirkende til at holde din facade fri for fugtskader og skimmelsvamp.

Slidstærkt
Bindemidlet i silikatmaling reagerer sammen med co² fra luften og kalk fra væggen, hvilket skaber en spændende farvevirkning, så derfor er det en smuk og moderne måde at male facaden på. Fordelen ved at bruge silikatmaling er samtidig, at malingen går i en kemisk forbindelse med muren, der får murværket til at blive en slags forstening. Det betyder, at muren bliver ekstemt slidstærk og at malingen ikke kan skalle af. Vand preller af på muren, hvilket gør, at det er tæt på umuligt, at der siver fugt ind i murværket.

Naturligt materiale
Silikatmaling er selvrensende, idet snavs bliver skyllet ned af regnen. Mos og alger kan ikke gro på overfladen, da den kemiske forbindelse, der skabes mellem muren og malingen er basisk. Med silikatmaling får du altså en facade, der er utrolig nem at vedligeholde. Silikatmaling indeholder ikke opløsningsmidler og er et 100 % naturligt materiale.

Totalentreprise
Vi fungerer både som konsulenter, totalentreprenører og fagentreprenører på facaderenovering. Vi kan naturligvis også udføre vandskuring, pudsning af facader og alle andre almindelige metoder til behandling facader. Vi er erfarne i at bruge lift til maling af facaden, så der er ingen facader, som vi ikke kan komme til. Med en lift er det nemt og fleksibelt at komme til i alle højder. Kontakt os i dag via kontaktformularen eller på 2076 7682.