Filt og væv

Opsætning af filt og væv bliver udført til yderste tilfredsstillelse af MalerPro’s meget erfarende malersvende, som har opsat filt og væv i årtier.

Filt
Det forberedende arbejde, inden man påbegynder et malerarbejde, kan ikke undervurderes. Det er vigtigt, at der foretages en meget grundig spartling. Læs mere om vores spartleopgaver.
Efter spartlingen anbefaler vi, at der bliver opsat filt. Filten er en slags tapet, der gør, at overfladen bliver helt glat og meget hård. Det er lidt en stående joke i branchen, at hvis du har et gammelt og faldefærdigt hus, kan du sætte filt på væggene, så falder det ikke sammen! Det er naturligvis en overdrivelse, men der er lidt sandhed i det.

Glasfilt
Glasfilt er noget, jeg ofte anbefaler til mine kunder. Glasfilt er godt til glatte vægge. Glasfilt er meget fleksibelt, idet du både kan male og tapetsere det. Det gør det fx meget nemt, hvis man påtænker at fraflytte boligen indenfor en kortere årrække. Glasfilt gør det nemlig nemt for de nye beboere at overtage boligen, idet de kan føre deres egne ideer ud i livet uden problemer. Det er et rigtigt godt salgsargument ved en fremvisning.

2222

Glasvæv
Glasvæv bruges for det meste til køkkener, badeværelser og entreer. Det er godt til rum, hvor der godt kan være lidt fugtigt. Glasvæv giver en flot struktur. Efter maling bliver glasvæv flot og elegant. Hos MalerPro er vi eksperter i opsætning af filt og væv. Vi har lavet mange flotte arbejder gennem årene. Se vore referencer her.

Garanti
Hos MalerPro giver vi altid fem års garanti på vores arbejde. Det gør vi naturligvis kun, fordi vi stoler på, at det arbejde vi udfører er af højeste kvalitet. Læs mere om vores garantiordning her. Tøv ikke for at kontakte MalerPro for et godt tilbud på dit nye maleprojekt. Se kontaktoplysninger her.