Lejligheder til fraflytning

Mange års erfaring

MalerPro`s mange års erfaring med istandsættelse af lejemål, har givet et indgående kendskab til arbejdsgange og rutiner. Hos boligselskaberne ikke mindst, i forhold til de administrative opgaver i relation til beboerne.

666

Istandsættelse fra A-Z
Vi istandsætter flyttelejligheder og renoverer en lang række opgange, facader og vinduer. Derfor tør vi godt sige, at vi har den praktiske erfaring, der skal til så vi kan istandsætte en flyttelejlighed fra A-Z. Vi holder os inden for tilbudsprisen, opretholder en ordenlig kvalitet, og leverer altid til tiden.

Vi gør din lejlighed klar til syn
Vi har meget stor erfaring med samarbejdet med at gøre lejligheder klar til syn, så vi ved, hvad der stilles af krav. Derfor er der også mange private, der bruger os, når de skal flytte. Hvis vi gør din lejlighed klar til syn, er du sikker på at få dit depositum tilbage, idet vi ved hvilken standard, boligselskaberne kræver. Der er næppe noget mere frustrerende end at skulle male om eller få en reduktion i det tilbagebetalte depositum, fordi udlejer ikke er tilfreds med gør-det-selv-arbejdet. Det kan derfor ofte være billigere at hyre en professionel maler til arbejdet.

Kontakt os for et godt tilbud. Læs også om vore muligheder for opsætning af filt og væv samt maling og vedligeholdelse af trappeopgange.