Kontorvedligehold

Vi kan sørge for, at kontoret hele tiden er pænt malet

MalerPro kan på professionel vis klare alle typer opgaver indenfor kontorrenovering.
Indendørs er miljøet en vigtig brik i medarbejdernes samlede trivsel på arbejdspladsen.

777

Faste aftaler
Det er muligt at lave faste aftaler med os om vedligeholdelse af kontorlokalerne. På den måde er vedligeholdelsesstandarden hele tiden i top og I ved, at vi altid har styr på præcis hvilke farvekoder, vi har brugt til at male væggen med tidligere. På den måde risikerer I ikke, at I er nødsaget til at starte forfra igen. Med en fast aftale kan I bugettere med udgiften i regnskabet og der kommer ikke pludselige ubehagelige overraskelser.

Inspiration
Vi kan også hjælpe med inspiration til maling af vægge, hvis der er brug for nyt. Undersøgelser viser, at mennesker der arbejder i et miljø med inspirerende farver på væggene har større arbejdslyst og produktivitet. I er altid velkommen til at henvende jer for at få hjælp til gode ideer. En ting, der også kan forbedre arbejdsmiljøet er forskellige lyddæmpende installationer.

Kontakt os
Vi maler paneler, vinduer, vægge og lofter. Vi sætter også loftspaneler op. Her vil vi anbefale paneler, der dæmper akustikken, hvilket igen er med til at forbedre arbejdsmiljøet. Kontakt os for at lave en aftale – enten via kontaktformularen eller på telefon 2076 7682.