Malerfirma Nordsjælland

Som dit malerfirma Nordsjælland udfører vi dine renoveringsopgaver til tiden!

Vi udfører…
MalerPro udfører både renoveringsopgaver ude og inde. Står du derfor med en facade, som godt kunne trænge til en renovering, så tøv ikke med at kontakte os. Trænger der til en renovering indendøre, så har vi dernæst en ligeså stor forståelse for indendørsrenovering som udendørs, så hvis der er det mindste, er vi mere end villige til at komme og få styr på tingene.

1010

Vedligeholdelsesopgaver og reparationer…
Udover renoveringsopgaver, så tager Malerpro sig også af  vedligeholdelsesopgaver og reparationer. Malerpro kan derfor også tilbyde reparationer og vedligeholdelsesopgaver for andelsboligforeninger, ejerforeninger, boligselskaber, institutioner, entreprenører og erhvervsvirksomheder. Kan du ikke identificere dig selv med nogle af de overstående kategorier, så kontakt os endelig alligevel – så skal vi nok finde ud af noget alligevel!

Gode råd fra Malerpro…
Har du lidt svært ved at overskue hele projektet, mangler du ideer til renovering, vedligeholdelse eller reparation, så er der hjælp at hente. Dit malerfirma Nordsjælland hjælper gerne med idegeneringen, så dit ønskede projekt kan tage form. Det er tit enkelte og små inputs der gør, at projektet kan komme i gang og blive udført. Vi giver naturligvis gerne gåde råd om valg af materialer, hvilke behandlingsmetoder der vil være ideelle og om tidsplaner. Det kan også hjælpe at kigge rundt på nettet, hvor der er utallige gode råd og ideer til hvordan dit kommende projekt kan se ud. Bolius har strikket en køreplan sammen, så det er nemt for kunden, i ro og mag,  at se hvad der skal til for at foretage en renovering. Alle disse ting kan du selvfølgelig også ringe ind og høre om.

3 gode grunde til at vælge Malerpro til at varetage din renovering, vedligeholdelse og reparation
– Stort kendskab til de enkelte arbejdsområder!
– Arbejdet udføres med kvalitet hver gang!
– Vi inddrager altid kunden i projektet og tager højde for ønsker og behov!

Malerpro er DIT malerfirma Nordsjælland!