Spartleopgaver

Forbered maleopgaven med den perfekte spartling

Når du skal male en væg, er det forberedende spartlearbejde afgørende for, om det bliver en succes eller fiasko. Ved spartling udjævner man ujævnheder i væggen. Det kan ikke gøres grundigt nok. Man siger, at det forberedende arbejde inden selve påføring af maling er 75 % af det samlede arbejde. Det er en god idé at få en professionel maler til at udføre arbejdet, idet han ved præcis, hvad der skal til for, at din væg bliver pæn og ensartet at se på.

Spartling hos MalerPro
Hos MalerPro bruger vi kun de bedste materialer og redskaber. MalerPro har de bedste spartelfolk til at udføre spartling af gips, lofter og vægge,  samt fuldspartling af lofter og vægge. Alle spartleopgaver udføres af professionelle spartelfolk, som har udført spartleopgaver store som små. Vi udfører arbejdet med sandspartel, Polyfilla og Artex, hvilket giver de bedste resultater.

spartle

Filt og væv
Efter grundig spartlearbejde anbefaler vi opsætning af filt og væv, der giver din væg en forbedret holdbarhed og struktur. Læs mere om filt og væv her.

Garanti
Hos MalerPro giver vi en hel unik garanti på fem år. Det gør vi naturligvis kun, fordi vi stoler på kvaliteten af vort arbejde. Vi sætter en ære i, at alle opgaver udføres 100 % til vore kunders tilfredshed. Læs mere om vores garantiordning her.

Godt samarbejde med andre håndværkere
Hos MalerPro er vi anerkendt blandt fagfolk for vores grundighed og professionalisme. Derfor har vi gode samarbejdsrelationer til en lang række firmaer inden for alle gængse håndværk. Det gør, at du kan også henvende dig til os om større byggeprojekter, da vi ved, hvem der er de bedste i lokalområdet til at udføre opgaverne. Læs mere om vore samarbejdspartnere her.

Tøv ikke med at henvende dig til os. Vi har altid et godt råd til, hvordan du får dine flyvske boligdrømme til at blive til virkelighed. Kontakt os her.