Trappeopgange

Få en smuk og indbydende opgang

Det første dine gæster ser, når de besøger dig, er trappeopgangen. En smuk trappeopgang giver et rigtigt godt indtryk. Som bonus vil en pæn opgang betyde, at brugerne passer bedre på den. Mennesker er sådan indrettet, at vi passer meget bedre på ting, der er pæne.

Slid af opgangen
Der findes ikke noget sted, der slides så hurtigt som en trappeopgang. Dagligt vandrer mange mennesker gennem en opgang. Især vil stødtrin hurtigt blive slidt. Det gælder især, hvis der er meget trafik, der bæres pakker op eller er direkte udgang til terrænet. En trappeopgang kræver regelmæssig pleje, og vi står gerne for tjek, istandsættelse og vedligeholdelse.

444

Farvevalg
Hos Malerpro kan vi hjælpe med farvevalg. Mange ældre opgange er utroligt smukke med stuk og lækre detaljer. Desværre er det ikke altid, at disse detaljer kommer til sin ret på grund af lyssætning og farver. Det rigtige farvevalg kan sikre, at detaljerne fremhæves på den rigtige måde. Mange opgange holdes i lyse farver, men man kan faktisk få meget ud af at overveje en lidt anden farvesammensætning. Hvordan kommer solens stråler ind i opgangen? Hvornår på dagen skinner solen ind? Nogle farver får rummet til at virke mindre og andre får det til at virke større. Hos Malerpro kan vi komme med gode ideer og vise jer eksempler på andre opgange, som vi har malet. Hvis der er smukke detaljer i opgangen, kan man bruge farverne til at sørge for, at beskuerens øjne bliver ledt hen til detaljerne.

Malerpro er din professionelle maler. Vi behandler din opgang nænsomt og kærligt og sørger for, at dine gæster får den bedste oplevelse af den, når de besøger dig. Vi kan også give døre og vinduer i opgangen en kærlig hånd. Læs mere om vinduer og døre her. Kontakt Malerpro allerede i dag.