Vinduer og døre

Forlæng dine vinduer og døres liv med den rette behandling

Det er meget forskelligt fra ejendom til ejendom,  hvor meget pleje vinduer og døre har behov for.

333

Det har stor indflydelse på træværkets udvendige  tilstand, om bygningen ligger i læ for vinden, står i direkte sollys, eller ligger ved en befærdet vej. Uanset beliggenheden, så har MalerPro de faglige kompetencer og den viden, der skal til for at sikre, at ud- og indvendige døre og vinduer får et langt og sundere liv.

Grundighed og professionalisme
Hos Malerpro sørger vi for maling og reparation af vinduer og døre. Vi sørger for grundigt at spartle og slibe huller og revner i træværket, inden vi grunder og maler. Især udvendigt er det meget vigtigt med løbende vedligehold, så der ikke opstår råd i træet. Vi sørger for at lukke alle huller, så der ikke kan løbe vand ind i træet. I længden er det meget billigere med løbende vedligeholdelse, så man undgår at skulle skifte vinduer og døre ud. Et vindue har en levetid på rigtig mange år, hvis man passer godt på det.

Undgå at udskifte vinduerne
Hvis træværket ikke vedligeholdes, vil malingen langsomt skalle af. Det er jo ikke så pænt, men hvad værre er, at når malingen er skallet af, kan fugt trænge ind og nedbryde træværket. Herefter vil man være tvunget til at udskifte vinduerne. Det er ikke til at sige, hvor ofte træværket skal males, så man må holde øje med det. Som hovedregel kan man sige, at solrige somre vil hurtigere få malingen til at skalle af, da det er solens UV-stråler, der nedbryder malingen. Når malingen er skallet af, vil det til gengæld være et fugtigt klima, der ødelægger træet.

Kontakt os
Hos Malerpro har vi ekspertisen til at give dig den bedste rådgivning om vedligehold. Lad os hjælpe dig med at holde råd og fugtskader nede. Det kan spare dig for mange penge over en årrække. Kontakt os allerede i dag på 2076 7682.